8 σημάδια απόφραξης γραμμής αποχέτευσης

απόφραξης γραμμής αποχέτευσης

8 σημάδια απόφραξης γραμμής αποχέτευσης

Αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε τις βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης; Η απόφραξη γραμμής αποχέτευσης – Αποφράξεις Αντωνίου – είναι εξαιρετικά σημαντική αφού βοηθάει στο να διατηρείται καθαρό το αστικό περιβάλλον μεταφέροντας τα λύματα στην πλησιέστερη εγκατάσταση επεξεργασίας. Με την κύρια γραμμή αποχέτευσης φραγμένη, οι αποχετεύσεις θα επιβραδυνθούν ή θα σταματήσουν εντελώς. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να πληρώσουν έως και 100 ευρώ ανάλογα με τη σοβαρότητα του φράγματος.

Σπασμένοι σωλήνες και συντρίμμια μπορούν να συσσωρευτούν στο αποχετευτικό σύστημα και να προκαλέσουν απόφραξη. Ακόμα κι αν καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις σας, τα μπλοκαρίσματα θα βρουν τελικά το δρόμο τους στις αποχετεύσεις σας.

Τα λύματα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία που πρέπει να αντιμετωπιστεί από έναν επαγγελματία. Η αποχέτευση σας μπορεί να φράξει εάν μια δυσοσμία μυρίζει από το νεροχύτη, την τουαλέτα, την μπανιέρα ή το ντους. Αυτή η άσχημη μυρωδιά είναι λύματα που αποστραγγίζονται άσχημα ως αποτέλεσμα φράγματος.

Οι αποφράξεις μπορούν να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας των αποχετεύσεων των νοικοκυριών, καθώς συνδέονται με τη σηπτική δεξαμενή ή το δημοτικό αποχετευτικό σύστημα. Τα επίπεδα νερού στην τουαλέτα κυμαίνονται όταν οι αποχετεύσεις δεν λειτουργούν σωστά ή η τουαλέτα δεν ξεπλένεται. Οι αποχετεύσεις που είναι συνδεδεμένες μπορούν να γκρινιάξουν μόλις ξεπλύνετε την τουαλέτα.

Όταν σπάσει μια γραμμή αποχέτευσης, το κόστος επισκευής μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Η τιμή θα ανέβει ακόμη και αν η κεντρική γραμμή αποχέτευσης είναι δύσκολη η πρόσβαση. Εάν οι ρίζες των δέντρων έχουν φράξει το σύστημα αποχέτευσης ή οι πλάκες από σκυρόδεμα πρέπει να αφαιρεθούν, προετοιμαστείτε να ξοδέψετε πάνω από 50 ευρώ ανά ώρα για ανασκαφές και επισκευές.

Συχνές αιτίες φραγμού

Εάν παρατηρήσετε ότι οι τουαλέτες, οι νιπτήρες της κουζίνας και του μπάνιου και οι μπανιέρες ή τα ντους στο σπίτι σας συχνά αποτυγχάνουν χωρίς τη χρήση εμβόλου ή χημικού καθαριστικού, μπορεί να έχετε φράξει την κύρια αποχέτευση. Μην αγνοείτε αυτό το πρόβλημα – ειδικά αν πρέπει να χρησιμοποιείτε έμβολο ή χημικό καθαριστικό αποστράγγισης κάθε φορά που ξεπλένετε ή χρησιμοποιείτε το νεροχύτη.

Αργές αποχετεύσεις

Ένα σαφές σημάδι απόφραξης αποχέτευσης είναι όταν παρατηρείτε ότι αρκετές από τις αποχετεύσεις σας έχουν επιβραδυνθεί ταυτόχρονα. Εάν υποψιάζεστε ένα φράξιμο αποχέτευσης, ελέγξτε όλα τα εξαρτήματά σας. Αυτά περιλαμβάνουν την τουαλέτα, την μπανιέρα και το μπάνιο. Εάν τα περισσότερα από αυτά είναι αργά ή δεν αποστραγγίζονται καθόλου, τότε έχετε πρόβλημα.

Κακές οσμές

Όταν η κύρια αποχέτευση και οι γραμμές αποχέτευσης μπλοκαριστούν, τα λύματα επιστρέφουν στους νεροχύτες, τις τουαλέτες και τις μπανιέρες σας. Αν και μπορεί να μην βλέπετε το νερό αμέσως μετά την έναρξη της απόφραξης, θα παρατηρήσετε μια άσχημη μυρωδιά. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το βρώμικο νερό διαρρέει ξανά στους σωλήνες αποστράγγισης ή δεν αποστραγγίζεται καθόλου.

Συμπεριλαμβάνονται πολλαπλά εξαρτήματα

Ξεπλύνετε την τουαλέτα μόνο για να γεμίσει η μπανιέρα σας με νερό, ή να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο ρούχων σας και η τουαλέτα σας να ξεχειλίσει πιθανότατα σημαίνει ότι κάπου έχετε φράξει.

Ασυνήθιστοι θόρυβοι

Η τουαλέτα σας βγάζει γουργούρισμα μετά από κάθε έκπλυση; Όταν τρέχετε το νερό στο νεροχύτη ή αφού κλείσετε το ντους, ακούτε τριγμούς ή άλλους παράξενους θορύβους που προέρχονται από τους τοίχους ή από το δάπεδο; Αν ναι, μπορεί να έχετε φράξει σε έναν από τους σωλήνες αποχέτευσης.

Αύξηση και πτώση του επιπέδου νερού στην τουαλέτα

Πιθανότατα έχετε πρόβλημα με τις κύριες γραμμές αποχέτευσης των αποχετεύσεων σας αν το νερό στην τουαλέτα σας ανεβαίνει και πέφτει χωρίς λόγο. Ελέγξτε αν η στάθμη του νερού επηρεάζεται από την αποστράγγιση της μπανιέρας ή του νεροχύτη της κουζίνας σας. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ελέγξετε τις αποχετεύσεις σας.

Νερό που ρέει από την εκκαθάριση

Ο καθαρισμός είναι ο όρθιος σωλήνας που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί για να ξεμπλοκάρουν τις γραμμές αποχέτευσης. Εάν παρατηρήσετε ότι το νερό ρέει από αυτό, έχετε φράξει αποχέτευσης αποχέτευσης. Εκτός από ανθυγιεινή, το νερό μπορεί να κάνει την αυλή σας να μυρίζει πολύ άσχημα.

Εξωτερικά ζητήματα

Ελέγξτε το εξωτερικό του σπιτιού σας για λακκούβες με νερό (ειδικά αν δεν έχει βρέξει εδώ και καιρό), άσχημες μυρωδιές, κίτρινες και καφέ κηλίδες στο γκαζόν σας ή εκτεθειμένες ρίζες δέντρων που φαίνονται πολύ κοντά στο σπίτι σας. Αυτά τα ζητήματα συνήθως υποδεικνύουν ένα φράξιμο της κύριας αποχέτευσης.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι γραμμές αποχέτευσης μπλοκάρονται. Η απόφραξη τους μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα, οπότε είναι πάντα σκόπιμο να μιλήσετε με έναν επαγγελματία εργολάβο υδραυλικών εγκαταστάσεων. Μπορεί να ελέγξει το σύστημα, να καθαρίσει και να σας πει τι προκάλεσε το φράξιμο. Εδώ είναι μερικές πιθανές αιτίες βουλώματος αποχέτευσης.

Σοβαρή βλάβη σωλήνα

Όταν ο σωλήνας αποχέτευσης σπάσει ή καταστραφεί, η αποχέτευση δεν θα αποστραγγιστεί σωστά. Οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να σπάσουν όταν υπάρχει αυξημένη κίνηση πάνω από το έδαφος ή χρήση βαρύ κατασκευαστικού εξοπλισμού. Λάβετε υπόψη ότι όταν οι μεταλλικοί σωλήνες σπάνε λόγω διάβρωσης, δεν αποστραγγίζονται σωστά.

Χαλάρωση γραμμών αποχέτευσης

Οι αλλαγές στο έδαφος μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση της αποχέτευσης. Όταν συμβεί αυτό, το τμήμα που έχει βυθιστεί συλλέγει χαρτί και απορρίμματα με αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα.

Διείσδυση ρίζας

Εάν έχετε παλαιότερη κύρια αποχέτευση αποχέτευσης και γραμμές φτιαγμένες από πορώδη υλικά όπως πηλό, δέντρα και ρίζες θάμνων, κολλήστε επάνω τους. Καθώς μεγαλώνουν και οι ρίζες μεγαλώνουν, μπορούν να σπάσουν τον σωλήνα αποχέτευσης και να προκαλέσουν φράξιμο.

Ξεπλύνετε τα συντρίμμια κάτω από την τουαλέτα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να ξεπλύνετε στην τουαλέτα. Όταν ξεπλένετε τους ιστούς του προσώπου, τα κελύφη των αυγών, τον καφέ, τα ταμπόν τουαλέτας και ταμπόν στην τουαλέτα, θα φράξει τη γραμμή αποχέτευσης.

Τρόποι πρόληψης μελλοντικών φραγμών στις γραμμές αποχέτευσης

Αποτρέψτε μελλοντικά φράγματα διατηρώντας καθαρές γραμμές αποχέτευσης. Αποφύγετε να ξεπλύνετε προϊόντα γυναικείας υγιεινής, πανιά καθαρισμού προσώπου, χοντρές χαρτί κουζίνας ή χαρτί υγείας και άλλα αντικείμενα που δεν προορίζονται για έκπλυση της τουαλέτας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αφαιρέσετε τα παλαιότερα δέντρα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι ή το σηπτικό σας σύστημα για να αποτρέψετε τις ρίζες των δέντρων να βλάψουν τις γραμμές αποχέτευσης. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν επίσης να προκαλέσουν φράξεις της κύριας αποχέτευσης διεισδύοντας στις γραμμές αποχέτευσης και εμποδίζοντας τη ροή του νερού στη σηπτική δεξαμενή. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να προκαλέσουν συσσώρευση χαρτιού υγείας και στερεών αποβλήτων και πρόκληση φράγματος.

Χρησιμοποιήστε μηνιαία καθαριστικά ενζύμων

Για να αποφύγετε το φράξιμο των αγωγών αποχέτευσης, καθαρίστε τα μία φορά το μήνα με ένα καθαριστικό ενζύμων. Αυτά δεν έχουν σκληρές χημικές ουσίες και είναι ασφαλή για εσάς και την οικογένειά σας. Αυτό σημειώθηκε, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά τις αποχετεύσεις σας από έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Κρατήστε τα φυτά από τις γραμμές αποχέτευσης

Οι ρίζες των φυτών μπορεί να επηρεάσουν την αποχέτευση σας, οπότε μην φυτέψετε δέντρα, λουλούδια ή θάμνους. Αυτά τα εργοστάσια καθιστούν τη συντήρηση δύσκολη και μπορούν επίσης να βλάψουν τους σωλήνες.

Χρησιμοποιήστε τον κάδο απορριμμάτων

Το μόνο πράγμα που πρέπει να ξεπλύνετε στην τουαλέτα είναι ανθρώπινα απόβλητα και νερό. Προϊόντα υγιεινής όπως σερβιέτες και ταμπόν μπορούν να φράξουν σοβαρά τη γραμμή αποχέτευσης.

Αντικαταστήστε τους παλιούς σωλήνες αργίλου

Εάν ζείτε σε παλαιότερο σπίτι με σωλήνες αποχέτευσης από μόλυβδο ή πηλό, σκεφτείτε να τους αντικαταστήσετε. Θα σας προστατεύσει από ένα φράξιμο αποχέτευσης αποχέτευσης. Ο σωστός υδραυλικός μπορεί να αντικαταστήσει γρήγορα τους σωλήνες αποχέτευσης και να διασφαλίσει ότι το σύστημά σας λειτουργεί.

Δέκα τρόποι για να ξεμπλοκάρετε μια γραμμή αποχέτευσης

Με την κύρια αποχετευτική γραμμή φραγμένη, το νερό θα αρχίσει να συσσωρεύεται γύρω από τα πόδια σας στο ντους. Εάν η κύρια αποχετευτική γραμμή έχει σπάσει, θα είναι δαπανηρή η επίλυση, καθώς θα πρέπει να εμπλακείτε σε έναν επαγγελματία υδραυλικό.

Ένας επαγγελματίας υδραυλικός έχει πρόσβαση σε μερικά εργαλεία που μπορούν να αφαιρέσουν με ασφάλεια τα φράγματα αποχέτευσης χωρίς να καταστρέψουν την κύρια αποχέτευση αποχέτευσης και την αποχέτευση. Οι μίνι κάμερες επιθεώρησης γραμμών αποχέτευσης βοηθούν τον υδραυλικό να διαγνώσει το πρόβλημα, ενώ τα τρυπάνια (φίδια αποστράγγισης), οι πίδακες νερού υψηλής ισχύος και τα επαγγελματικά καθαριστικά αποστράγγισης βοηθούν τους υδραυλικούς να σπάσουν ή να διαλύσουν το φράγμα.

Και ενώ μπορεί να μπορείτε να διαλύσετε μικρά τσόκαρα χρησιμοποιώντας χημικά καθαριστικά αποχέτευσης που αγοράσατε από το κατάστημα, θα διαπιστώσετε ότι τα μεγάλα βουλώματα απαιτούν την προσοχή ενός επαγγελματία υδραυλικού που μπορεί να επιθεωρήσει όλους τους σωλήνες αποχέτευσης για να πιάσει κάθε φράξιμο (ναι, μπορεί να υπάρχουν περισσότερα παρά ένα!).

Υπάρχουν γενικά τρεις μέθοδοι για την απόφραξη μιας μπλοκαρισμένης γραμμής αποχέτευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανική μέθοδο καθαρισμού αποχέτευσης, τη μέθοδο καθαρισμού υδραυλικής αποχέτευσης ή τη μέθοδο καθαρισμού χημικών αποχετεύσεων. Ο στόχος του καθαρισμού μιας αποχέτευσης είναι να απομακρυνθούν τα μη βιοδιασπώμενα συντρίμμια, η συσσώρευση λάσπης ή το λίπος από έναν σωλήνα αποχέτευσης. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος όταν έχετε φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης και κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Για βοήθεια με τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων, φροντίστε να μας καλέσετε.

  • Οι μέθοδοι καθαρισμού υδραυλικών αποχετεύσεων περιλαμβάνουν τη χρήση νερού υπό πίεση για τη διάσπαση και την απομάκρυνση των φραγμών. Οι υδραυλικοί χρησιμοποιούν εξειδικευμένα ακροφύσια για διαφορετικούς τύπους βουλώματος.
  • Οι μηχανικές μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης περιλαμβάνουν ράβδο, μηχανήματα κάδου και χρήση καψουλών που ονομάζονται χοίροι. Αυτά ξύνουν ή σπρώχνουν τα συντρίμμια για να καθαρίσουν το φράξιμο του υπονόμου. Τα μηχανήματα κάδου είναι εξαιρετικά για σοβαρά φράγματα σε μεγάλους σωλήνες αποχέτευσης.
  • Οι μέθοδοι καθαρισμού των χημικών αποχετεύσεων περιλαμβάνουν τη χρήση χημικών για την απομάκρυνση του φράγματος στους σωλήνες. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται με προσοχή, καθώς τα χημικά μπορεί να βλάψουν φυτά, ζώα και τα γύρω εδάφη. Βιολογικά προϊόντα που περιέχουν ένζυμα και μικροοργανισμούς μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό ορισμένων αποχετευτικών συστημάτων.

Μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε μόνοι σας την κύρια γραμμή σας με μια σειρά συμβατικών μεθόδων. Ακολουθούν δέκα απλοί αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να ξεμπλοκάρετε την κύρια αποχέτευση.

1. Η λυγισμένη κρεμάστρα καλωδίων

Ισιώστε μια συμβατική κρεμάστρα σύρματος όσο καλύτερα μπορείτε και δημιουργήστε ένα γάντζο στο ένα άκρο. Σπρώξτε αυτό το άκρο στο κάλυμμα αποστράγγισης και αρχίστε να τραβάτε τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το μπλοκάρισμα.

Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε να σπρώχνετε το όπλο πιο κάτω στην αποχέτευση. Μόλις βγάλετε τα πάντα έξω, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να καθαρίσετε τη φραγμένη γραμμή αποχέτευσης.

2. Ξίδι και μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό αφού είναι ένα ήπιο αλκάλιο που μπορεί να διαλύσει εύκολα τη βρωμιά και το λίπος. Το ξύδι αποσμηίνει τη γραμμή αποστράγγισης εξουδετερώνοντας τα μόρια της όξινης οσμής. Ανακατέψτε το 1/3 του φλιτζανιού ξύδι με το 1/3 του φλιτζανιού μαγειρικής σόδας και ρίξτε το ανθρακούχο μείγμα στην φραγμένη αποχέτευση αποχέτευσης αμέσως.

Εάν δεν ξέρετε πώς να ξεκλειδώσετε την κύρια αποχέτευση, επωφεληθείτε από το ξύδι για να εξαλείψετε τη βρωμιά, το λίπος και τα μαλλιά στο σωλήνα. Ξεπλύνετε το σωλήνα με ζεστό νερό μετά από μία ώρα.

3. Το υγρό και ξηρό κενό

Ένα υγρό και στεγνό κενό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο όταν πρόκειται για τον αποκλεισμό μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης. Αφού καλύψετε τον εξαερισμό για να αποφύγετε ένα χάος, πρέπει να δημιουργήσετε μια σφιχτή σφράγιση πάνω από τη γραμμή αποστράγγισης.

Μόλις προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις κενού στα Υγρά, θα έχει αρκετή ισχύ για να αντλήσει το περιεχόμενο από τον σωλήνα και μέσα στην τσάντα. Εάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να το ξεμπλοκάρετε πρώτα με μια κρεμάστρα.

4. Βραστό νερό

Χρησιμοποιήστε έναν ηλεκτρικό βραστήρα για να βράσει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Ρίξτε το νερό στην αποχέτευση κατά διαστήματα και αφήστε το να διαπεράσει αργά. Το ζεστό νερό θα απαλλαγεί από το λίπος και τη βρωμιά που συγκρατεί σε άλλα συντρίμμια για να προκαλέσει μπλοκαρίσματα.

5. Καυστική σόδα

Δεδομένου ότι η καυστική σόδα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά χημικά εγκαύματα, ξεκινήστε προστατεύοντας τον εαυτό σας με λαστιχένια γάντια και γυαλιά. Προσθέστε 3 φλιτζάνια καυστική σόδα σε 15 λίτρα νερού σε μια σφουγγαρίστρα ή κουβά.

Το μείγμα θα αρχίσει να λιώνει όταν το ανακατεύετε καλά. Ρίξτε το στις γραμμές αποστράγγισης και αφήστε το για 30 λεπτά. Καθαρίστε την αποχέτευση ξεπλένοντας την με βραστό νερό.

6. Καθαρισμός του σωλήνα

Ο εύκαμπτος σωλήνας κάτω από το νεροχύτη μπορεί να φράξει ως αποτέλεσμα βρωμιάς και λίπους. Εάν πρόκειται να χαλαρώσετε τον σωλήνα, πρέπει να τοποθετήσετε έναν κάδο κάτω από το νεροχύτη για να παγιδεύσετε το κακό νερό που θα χυθεί. Χαλαρώστε τα παξιμάδια με ένα κλειδί και αφαιρέστε τα με το χέρι.

Αδειάστε το περιεχόμενο του σωλήνα σχήματος U στον κάδο. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να ψαρέψετε τυχόν υπολείμματα που παραμένουν στον σωλήνα. Ξεπλύνετε το σωλήνα με ζεστό νερό και σφίξτε τον για άλλη μια φορά.

7. The Drain Snake

Το φίδι αποστράγγισης είναι ένα εύκαμπτο και λεπτό τρυπάνι που απομακρύνει τα φράγματα από τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας. Το φίδι του υδραυλικού είναι χρήσιμο όταν εργάζεστε σε δύσκολα τσόκαρα που ένα έμβολο δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει.

Σπρώξτε το ένα άκρο του φιδιού στη φραγμένη αποχέτευση και γυρίστε τη λαβή. Συνεχίστε να το πιέζετε μέχρι να νιώσετε κάποια αντίσταση. Μόλις το περιστρέψετε ενάντια στο μπλοκάρισμα, θα βγάλει τα συντρίμμια.

8. Αλάτι και μαγειρική σόδα

Όταν αναμειγνύεται αλάτι και μαγειρική σόδα, υφίστανται χημική αντίδραση που μπορεί να ξεμπλοκάρει κάθε αποχέτευση. Μόλις αναμίξετε αλάτι με μαγειρική σόδα σε αναλογία 1: 2, δημιουργεί το ιδανικό καθαριστικό για την αποστράγγισή σας. Ρίξτε το μείγμα στην αποχέτευση και αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τις γραμμές αποστράγγισης με βραστό νερό.

9. Απορρυπαντικό πιάτων

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι εφιάλτης και πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε πριν καλέσετε υδραυλικό. Ένα απορρυπαντικό πιάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις μηχανικές μεθόδους για να ξεμπλοκάρει η αποχέτευση.

Ρίξτε ένα τέταρτο φλιτζάνι απορρυπαντικό πιάτων στη λεκάνη της τουαλέτας και προσθέστε λίγο βραστό νερό. Το σαπούνι πιάτων θα λειτουργήσει ως λιπαντικό ενώ το βραστό νερό θα διαλύσει τη βρωμιά. Προσθέστε περισσότερο ζεστό νερό και χρησιμοποιήστε ένα έμβολο για να το ξεμπλοκάρετε.

10. Μαγειρική σόδα, ξύδι και πίεση νερού

Εάν η αποχέτευση του μπάνιου είναι μπλοκαρισμένη, μπορείτε να ξεκλειδώσετε έναν σωλήνα αποστράγγισης με ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Χρειάζεστε επίσης ένα έμβολο και το φίδι αποστράγγισης ανάλογα με τη φύση του φράγματος. Αναμίξτε μαγειρική σόδα και ξύδι σε αναλογία 1: 2 και προσθέστε το μείγμα σε 60 γαλόνια νερό.

Χρησιμοποιήστε το έμβολο ή το φίδι αποστράγγισης καθώς ρίχνετε το νερό στην αποχέτευση. Αν αναρωτιέστε πώς να ξεμπλοκάρετε την κύρια αποχέτευση, η πίεση του νερού θα απομακρύνει εύκολα τα συντρίμμια.

Προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να αποφράξει τη γραμμή

Εάν οι θεραπείες στο σπίτι δεν λειτουργούν, σημαίνει ότι το μπλοκάρισμα δεν είναι στη διάθεσή σας, επειδή προέρχεται από το σύστημα αποχέτευσης του δήμου. Με την κύρια αποχετευτική γραμμή φραγμένη, χρειάζεστε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να φιδέψει ή να υδροδοτήσει τον σωλήνα που συνδέει τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας με τη δημοτική αποχέτευση. Το Hydro jetting είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που συνεπάγεται τη χρήση πίδακων υψηλής πίεσης μέσω των σωλήνων αποστράγγισης για να διασπάσει τα μπλοκαρίσματα και να απαλλαγεί από όλα τα συντρίμμια. Καλέστε τον αρχικό υδραυλικό για επιθεώρηση κάμερας γραμμής αποχέτευσης για να εντοπίσετε και να καθαρίσετε το φράξιμο και να επισκευάσετε τη γραμμή αποχέτευσης. Επίσης, καλέστε μας Αποφράξεις – Αντωνίου για άλλες υδραυλικές υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε.

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε αμέσως με τον Υδραυλικό στην περιοχή σας. Θα βρούμε το φράξιμο αποχέτευσης αποχέτευσης και θα το αφαιρέσουμε πριν προκύψει περαιτέρω ζημιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να επισκευάσουμε την αποχέτευση ή να την αντικαταστήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για Αποφράξεις Αντωνίου:

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.