Τέλος ο Μάτος, πάει στη Βάσκο Ντε Γκάμα – Newsbeast

Τέλος ο Μάτος, πάει στη Βάσκο Ντε Γκάμα – Newsbeast


Στη Βραζιλία η μεταγραφική περίοδος για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε χώρες του εξωτερικού, όπως ο Λέο Μάτος, είναι ακόμη σε ισχύ και η Βάσκο ντα Γκάμα αποκτά τον 34χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ!

Το προηγούμενο διάστημα, όταν ακόμα ήταν πάνω στο τραπέζι οι συζητήσεις για το μέλλον του στην Τούμπα, ο Λέο Μάτος είχε κάνει κάποιες επαφές με ομάδες από την πατρίδα του, μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος «ήμουν πολύ κοντά στο να συμφωνήσω με μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας».

Η Βάσκο ντα Γκάμα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κινήθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο μεταξύ άρχισε να παίζει βασικός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά από την στιγμή που βρέθηκε ομάδα στη Βραζιλία συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

To θέμα συζητήθηκε σε επαφή που είχε ο Μάτος με τον Ιβάν Σαββίδη (όπως και πριν από μερικές εβδομάδες), αλλά και ανάμεσα σε οπαδούς της Βάσκο, μέσω του Instagram, με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε μια από τις απαντήσεις του έγραψε: «Έρχομαι»!

Πηγή: gazzetta.gr

Source backlink

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.